Zahájení letošní rockové sezóny *.*

13.04.2016 17:14

Ro(c)k s ro(c)kem se sešel a letošní sezóna na rockovém hřišti může začít. Prkna našeho jeviště tento rok zahřejí již známí hosté i nové tváře. Vy se ale můžete těšit v nostalgii na ty nejlepší covery písní svých oblíbených rockových kapel i na nové melodie v žánrech rockové rodiny.

Pro velký úspěch z minulého roku nás poctí návštěvou revival kapely AC/DC, NEW BELLS. New Bells přišli do světa rocku již v roce 1986. Není proto pochyb o jejich sehranosti. Název New Bells a soustředění právě na australskou hard rockovou skupinu AC/DC ale přišlo až s rokem 1991. Pódium jim zahřejí jižanští fousatí rockeři, revival kapela ZZ TOP.

Z loňska se můžete těšit na kapelu Manuál, již ukojila chutě fanoušků hned několika kapel, a na IRON MAIDEN revival, skupinu z Mladé Boleslavy se zpěvačkou s hlasem jako zvon, který ale nijak nevadí jejich image a nesnižuje kvalitu hudby. Dali se do kupy v roce 2013 jako česká tribute kapela.

Tóny Warlock revival se měly ozvat v Pilníkově již loni, vy si je ale letos rozhodně nenechte ujít! Skupina vznikla na podzim roku 2003 a klade důraz jak na hudební stránku, tak na image typickou pro bohyni Doro Pesch a pódiovou show.

Naprosto největší peckou tohoto léta bude bratislavská devítiletá revival kapela GUNS'N ROSES, kterou se nám pro vás podařilo uklohnit. Jedinečná a dokonalá náhražka pro ty, kteří ještě neslyšeli Axla Rose naživo.

Na závěr sezóny vás čeká ohnivá show a neskutečné výšky operní pěvkyně Kamily Orsákové z revivalu Nightwish, jenž vznikli v roce 2005 v Ostravě.

Rozpis jednotlivých akcí a plakát pro letošek najdete v kartě Kalendář akcí.

Kontakt

TRH z.s. 603 481 090 rockovehristepilnikov@centrum.cz