Další koncert 13.7. 2019

03.07.2019 10:57

Ještě jsme se zcela neoklepali z předešlé parády v podání koncertu New Bells, Metanol a Black Bull a už nám zvoní na zvonek další krku-bol. Teda samozřejmě pouze v případě, že vzorně pokyvujete hlavou do rytmu či mimo rytmus (to už jest na vás). V následující sobotu s naším skromným, seč po nových reparacích již dokonale reprezentujícím pódiem zabrouzdáme do vod dosud nevyužitého žánru v podání  punkerů To nechceš!?  ze Žacléře, aby byly vyslyšeny i vaše nejtemnější touhy, tedy aby si zájemci mohli nožkou ladně vykopnout do známého "pogování" či se jen nechali unášet vírem trochu živější muziky. 

No a jelikož jsme světoví, pozvali jsme si k nám ještě jednu žhavou novinku - Awake (čti "evejk" a buď taky světovej), hard-rockovou skupinu z Brna jak Brno. Zakončí to kucí z kapely Anarchia, u nás letos už po druhé, metal-rocková kapela z Turnova, u které si díky českým textům můžete i zapět.

Vstup lidovejch 150,- kačen a pokud doma truchlíte, že jste ještě nebyli obdařeni tričkem s logem Rockového hřiště či ještě stylovějším kelímkem, máme pro vás dobrou zprávu! Na této akcičce se můžete naším merchem oblažit jak budete chtít. Ale pozor! Zásoby jsou omezené, přijďte včas!

O harmonogramu vás budeme informovat na našich fejsbůkových stránkách.
Tak páčko! - TRH

Kontakt

TRH z.s. 603 481 090 rockovehristepilnikov@centrum.cz